Персональний сайт вчителя 
світової літератури 
Цибульської Світлани Йосипівни
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Середа, 24.04.2024, 19:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2649
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 26 » Дорогі друзі!
01:10
Дорогі друзі!
    Завершився районний  конкурс  "Я --вчитель свого часу" на кращий  сайт і блог.                                                                         
   Я вдячна усім, хто оцінив  сайт "Ключик" і проголосував  на сторінці Теребовлянського РМК.
   Кажуть, щасливий той, хто із задоволенням йде на роботу та із задоволенням повертається додому. Я -- щаслива людина.  Вже 27 років працюю учителем-філологом. З великим задоволенням спілкуюся з дітьми, шукаю нові шляхи і методи навчання, тішуся, бачачи певний результат. Саме за побажаннями учнів і за потребою колег створила сайт. Чому "Ключик"? Ключі відчиняють нам двері у новий простір. У "якості" ключика криється  спроможність долучитись, побачити, зрозуміти та сприйняти світ літератури, світ мистецтва.
    На сайт подано власні методичні напрацювання, опис використання новітніх технологій на уроках світової літератури, досягнення у роботі над проблемою "Використання проектних технологій у викладанні світової літератури", електронні посібникипрезентації, відеоролики, світлини. З метою методичної допомоги  колегам пропоную напрацювання досвідчених учителів світової літератури, посилання на їхні персональні сайти.
Для зручності роботи на уроці учителям літератури пропонуються сторінки з відео та аудіо матеріалами, кінострічками, документальними фільмами,  електронними енциклопедіями.
Для ефективного засвоєння програмового  матеріалу створено сторінки Фонові знання, Цікаво знати, Історії кохання, Золоті розсипи. Сторінки Бібліотека, Порадник,Календар знаменних дат, Корисні сайти допоможуть учням швидко зорієнтуватися при пошуку в Інтернеті потрібного тексту чи допоміжних матеріалів. На сторінках Тести, Ерудитам запропоновано перевірити власні знання  за різними комп'ютерними програмами.
Відомо, що учителя оцінюють за рівнем навченості та творчими роботами учнів. Роботи моїх учнів подано на сторінках  Творчі роботи та Проекти.
    Отримати позитивний настрій допоможуть вірші, відео, живопис, фото, музика -- матеріали на сторінках Для душі та Фотогалерея.
 "Ключику" усього два місяці. Звичайно, ще потрібно багато працювати для вдосконалення сайту. Прошу гостей надсилати пропозиції та побажання щодо матеріалів та зручності використання. Надіюся, що у "Ключика" з'явиться багато друзів!
     Завжди рада нашому спілкуванню!
     З повагою учитель світової літератури Світлана Цибульська.
Переглядів: 474 | Додав: admin | Теги: конкурс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz